Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sudoko o bullbak



sudoko
kan jag inte gilla

för många ologiska siffror i en enda röra


försök du räkna ut allting i förväg, det går inte. man får ta det som det kommer och det kommer snabbt. då finns ingen tid över för sudoko

etta, nia, fyra och någonting

men är är bara en formel, ett sätt att tänka. något man lär sig snabbt, en teknik

som att baka bullar


svårt om man räknar fel. då blir det inga goda bullar. det blir andra bullar, dåliga

själv är jag en jävel på bullbak, säger de. snygga och goda blir de

har slutat baka nu, köper frysta på ica istället, sen äter jag upp dem. snabbt







Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-08 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en godbit för oss som inte är bra på matematik

från Matte
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP