Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just wait and see !


"De mest dräpande av alla svar för att få tyst på en "ordförtryckare"!

..................,,,,,,,,,,




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-10-08 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag ser inget hotfullt i ingressen mot bakgrund av "poemets" faktiska innehåll (eller brist på innehåll).
Jag tror att vad Mats vill säga med sin ingress är att det i längden lönar sig att tiga ihjäl mobbare.
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Alldeles riktigt.
Lutar själv mer och mer åt det hållet.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska