Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svamptagen

Knappt har abstinensen efter lingonplockningssäsongens slut klingat av
förrän jag drabbats av svamppsykos.
Jag gick ut i skogen för att bara titta efter svamp, men ni vet hur det är.
Man ser en ljusbrun hatt och går nyfiket närmare. Fattar försiktigt
och drar. Då uppenbarar sig den mest förföriska fot i klargult.
För mig innebär det att begäret tar överhand. Jag vill inte ha bara en trattis
jag vill ha alla i skogen och jag åker inte hem förrän de är i korgen.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-10-08 19:07



Bookmark and Share


  zim
svamppsykos. ett fantastiskt ord, verkligen. som när man fastnar i ett fält av trattkantareller som aldrig tar slut.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP