Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hos mig ligger orden i träda.......det är tyst och tomt...........


Ordlös



Mina tankar
virvlar

ingen närvaro
inget hopp

orden vill inte
komma

oron stiger!

vad har hänt
inom mig?

många är
känslorna
som riktats

mot fel håll

och lidandet
vet inga gränser.....

sorgen lever sitt
eget liv

hos mig finns
inga tecken
ännu....

något har tagit
slut.....

något som öppnade
mina sinnen
för någon!

men inga ord
läckte ut

nu står jag ensam
kvar och saknar

det som stod mig
allra närmast!

orden som berikade
och föll

utan jag hade minsta
aning

längtar nu tillbaka
till min penna trogen.














Fri vers av Karin Rosberg
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-08 20:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja när orden inte vill är bland det tyngsta ..när man nu i djupet av sig själv så gärna vill och behöver få fram dom och forma sina känslor..men här ÄR sannerligen orden..som mig synes..sprungna ur sin träda.. nedpräntade så oerhört fint..tystnaden och tomheten in superbo beskriven!!så tycker jag kraaam
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg