Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en av dom som jag tycker så mycket om
om jag trodde på kärlek
så är det väl det då
men jag har aldrig kunnat lita på kärleken
endast på godheten vi visar varann



En randig katt sover

En randig katt sover i hennes knä.

Allt är tyst och fridfull.

Endast Moraklockans pendel som utför nedräkningen.

Ändå ingen stress.

Jag ser henne.
Och önskar för ett ögonblick
att jag fick vara den där katten.

Om så bara under tiden
mellan två av livets pendelslag.

 

 

copyright 2010 lycksele




Fri vers av lycksele
Läst 508 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-08 20:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste och tolkade din signatur som 'lyck-sele', som en sorts band att känna sig som lycklig av... sedan insåg en annan att du kan ha menat orten, en sådan i norr liggande plats.
Texten är läst och lagd till mina upplevelser.
2018-12-02

  Niclas Petersson VIP
Fin tanke.
Snyggt skrivet.
Gillar.
2010-10-10

  Suzy med punkterna
Fint skrivet om längtan, även om endast för ett ögonblick.
2010-10-09

  Johan Bergstjärna VIP
godhet är kärlek
och vem vill inte
vara en katt
i en kvinnas famn...??
2010-10-09

  poetryGirl
söt
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lycksele
lycksele