Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aktivitetsinaktiverad



fullkomligt uppslukad
upptagen

med att sortera råden
från kommitén


mina egna erfarenheter spelar mig ett spratt
framför flimrande, andelösa apparat

tiger jag stilla, men ler med


smart, tycker jag om de som är med







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-08 21:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Den här gillar jag Mycket!
2010-10-08

    ej medlem längre
själva rubriken är ett mästerverk snyggt !
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP