Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet



finner mig plötsligt fråntagen
existens
och lägga mig,

min djupa dy

hon kunde gå, ensam
famla
ensam

ta till orda
granska

finna

tomhet


förutan segel styrde ångan
trist över stilla vatten

men därute, sa kaptenen
var dålig sikt

i skäret


sårskäret, i det röda
flammande

yrde tomheten


lyder tomheten
ingen ovanför

eller

efter







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-08 22:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Smärtsamt och igenkännande.
2010-10-09

    ej medlem längre
jag har sparat den här dikten som bokmärke, den är
känslosam i sin uppgivenhet nästan fysisk jag känner smärtan.
finast.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP