Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrar, att sova



sveper inte ens in mig
blöder bara

i oaktsamhet, rådande

föll i

ångrar, att sova



faller under tiden
ännu mer

ner i vaka
hallucigen

kan ej mer



i stund före, efter
ide

ångrar, att sova

munkavlad



blöder bara mer
var stund

före efter


inget mer








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Käraste princessan, om du tillåter mig att säga det så, men
jag anar så mycket smärta hos dig,

är det något du vill säga, som kanske kan lindra din plåga.
förlåt om jag är närgången, men jag

tycker å mina vägnar att jag funnit en vän.

om det är kris,

berätta. jag kanske går för långt, i vilket fall, så ber jag om förlåtelse.

nallekramar
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP