Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mera



jag har tittat efter dem
vågar inte gå fram

så många, högljudda

udda

de har svaret
jag måste fråga


inte en dag till
inte en natt

i detta


jag frågar efter grejer
bjuder en cigarett

ny vårdcentral
långsamt smyga

tätt, runt hörn
av saknad


nu kan jag lämna
jag är redo

flygbar, vi har kollat minsta del

plåtarna är färdiga
mitt namn står där


astrologen hade fel
finna mod

tålamod


inte detta mera
inget

kvar







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
orolig för dig. matte
2010-10-09

  peter markurth
stark,
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP