Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad radio



radio, bad radio

radie, vag, radie

rock'n rollradio, rockklassiker


mina grannar bannar den gamla damen som gav mig en radio

ballroom blitz, oh yeaah


nu är det liv här hela tiden mina grannar bannar den gamla damen
som gav mig en radio,

en radie, endast begränsad av högtalarnas watt

bark at the moon


ziggy stardust, håll käften resten
jag lyssnar

radio

i en radie







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP