Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autodidakt



har bara en bildaning om vad som sker
ingen riktig utbildning

jag sätter gärna fel färg på fel plats
bara för att se

hur
det ser ut



för dig verkar det meningslöst
för dig är uttrycket pretentiöst

allt som inte hör därtill



jag lägger till skiss
invention

skiss
skiss
skiss




och struntar i allt däremellan








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-09 20:54



Bookmark and Share


  Anders Perols
Bildaning ja, mycket bra!
2010-10-10

  Anya VIP
Du kommer långt med bildaning. gillar det ordet!
2010-10-09

  Catharina Edin VIP
Ja, mycket bra text -
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP