http://valkommentillanna.wordpress.com/2010/10/09/dont-give-up-0/

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://valkommentillanna.wordpress.com/2010/10/09/dont-give-up-0/




Ge inte upp

 

När blixten slår ner i trädet intill

När snålblåsten är isande kall

När inget blir som du önskar och vill

kan du förtrösta i alla fall

 

Ty där finns ljuset i mörkaste natt

och ett ankare för din själ

Där är glädjen - en strålande skatt

Där finner du vishet likväl

 

För någonstans djupt inom finns tron

som bär till allt högre höjd

och där i hjärtat finner du ron

när ryggen är smärtsamt böjd

 




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 529 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2010-10-10 04:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna förtröstansrika ord Anna!!!


"För någonstans djupt inom finns tron


och där i hjärtat finner du ron

när ryggen är smärtsamt böjd"


/Ann
2010-10-10

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  Anya VIP
Hoppfullt och fint.
2010-10-10

    J. Herward
to believe is the answer. :)
2010-10-10

  Julio VIP
Den värmer verkligen^^
Bra skrivet!
2010-10-10

  Johan Bergstjärna VIP
Tack så mycket för förlösande förtröstansfull dikt fina Anna!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*