Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här kan sluta hur som helst... OBS VARNING ! DETTA BÖR INTE LÄSAS AV KÄNSLIGA PERSONER OBS


OM:Att spränga gränser !

Ibland vill man bara det
spränga gränserna !

Använda de ord som man inte ska !

DÖDA !

SLAKTA !

DRA UT DINA BLÖDANDE TARMAR UR DIN "SKÄLVANDE OCH SKRIKANDE" KROPP !

Är det perverst ?

kanske...

Men teorin är, alltid, bara fejk !


SKÄRA SÖNDER DINA FASTA BRÖST OCH KASTA DEM TILL GRISARNA !

Sjukt ?
javisst !

chockerande ?

Inte nu för tiden ! TYVÄRR !
vadå, det är ju bara en "B-skräckis" ungefär !
Vem bryr sig !

TRYCKA DIT EN KROCKETPINNE IN I DITT BLÖDANDE SKÖTE !

sexuellt abnormt ? javisst !

Ovanligt ? Nejdå, ett "populärt tillvägagångssätt" i många Skräckisar (finns på "Marknaden" , MARKNADEN , denna diffusa existens som tillhandahåller ALLT och då menar jag ALLT !)

Jag skulle, naturligtvis, kunna skriva än VÄRRE saker, men jag skonar er, kära läsare, denna gång !

------








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 13:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Precis den reaktion jag ville framkalla ! Jag har skrivit hundratals seriösa skrifter om gatubarn, pedofiler , världssvält mm ,men ville prova lite nyare (om än motbjudande) "vägar" !
2010-10-10

  Annie b'larsson VIP
Nej, gör inte det! Det räcker så. Jag blir på stridshumör av din text - och tänker att vi skulle behöva en Fidel Castro som statsöverhufvud; som inte var rädd att förbjuda det som förbjudas bör. En pervers marknad av vidriga filmer och sånt skit, som fullkomligt rasar över oss likt en syndaflod - och förstör inte bara unga människors sköra känsloliv - utan även vuxna människors känsloliv.

Vem behöver den här skiten!? Jag bara frågar.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska