Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymning



linsen kunde fånga detta
flygplansstråk

inramande, speglande
solen som går ner


om linsen kunde, inte bara fånga
inplantera
denna syn och allt vad den innebär


för piloten i planet, målar skyar
och björken gul, matchar så

kompletterar det ljusblå


sjunkande ljus


det drar sig ner

mörknar,
än nu

mer






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 18:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
jag ser allt målas upp på himmelen -
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP