Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

I ljuset av denna morgon är hans leende bländande, ögon så djupa och förstående för den hon är. När hon vilar i hans famn försvinner hon djupt, långt bort där det nog säkert redan stod skrivet att han skulle möta henne här och nu och hans händer är mjuka och hon vill djupare i hans famn. Hon är ett ensamt maskrosbarn men hans ögon lovar ändå stanna kvar då han läser hennes ansikte som en öppen bok för han är stark och hon älskar denna stund då hjärtat vågar öppna sig och tro på det som ges då universum verkar för en bön och inget är så vackert som denna morgon när de möts.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-10 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall