Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Jag går i en evighet utan slut, älskar med hjärtat som någon gång slutar slå och den själ jag alltid varit och kommer förbli. I den djupare kontakten vibrerar allt i en annan frekvens och kan inte vända om till något som var torftigt och dött. Himmeln är nu mer blå och solen varm i det oförklarliga som hände när jag öppnade upp och även att det innebär en större förnimmelse där jag känner åtskilligt mer är det mer värt att leva i det faktum som dom kanske inte förstår för det finns ingen återvändo från en skapelse med kärlek som glöder mycket större än jag tidigare kunnat ana och förstå.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall