Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Julafton går vi hem till alla dom rika


Tips till Stans alla bostadslösa tomtar

På julafton går vi hem till dom rika
då får dom tomtar och vi får julfika
sen lutar vi oss mot nån ensams bröst
och vi får mat och brännvin till tröst
så kan vi fixa våran jul
och dom får också lite kul




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-11-27 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta