Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill fånga nutidens allmänna mentalitet...


Nutid..

Nutid
Pekuniära prestationer
Devota indikationer

Nutid
Imaginär osårbarhet
Obefintlig solidaritet
Egocentrerad existens
Desorienterad ambivalens

Nutid
Föraktad svaghet
Ringaktad kluvenhet

Kontaminerad trygghet
Eliminerad suveränitet
Kasserad socialitet

Bedövad känslosamhet
Bedrövad minoritet
Småskuren normalitet
Behovsprövad ytlighet

Nutid
Förledande överhet
Fördelande plottrighet
Felande aktivitet
Politikers förljugenhet
Tilltagande passivitet

Nutid
Ungdomlig desperation
åldrig allienation
Tonårig aversion
Äldres agitation
Villafolkets isolation
Hyresghettonas frustration

Nutid
TV-programmens degenerering
Såpornas divergering
Ytlighetens "regering"
Obefintlig reglering
Verklighetens dissidenter
Djävulens kontrahenter
Guds eviga konkurrenter
Ambitionernas komponenter

Nutid
En evärderlig tid
En ovärdig tid
En förstulen tid
En förlorad tid

En SVÅR tid
Kan DU vänja Dig därvid......?

---




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 19:34



Bookmark and Share


  aol
vilken verbalitet i en skrift med stora sanningar,
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska