Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen



det var svårt att finna dig
svårt

att leva med dig

mitt hjärta talade enbart
snar till förlust


ej lätt att fånga

mannen var du
för resten av mitt liv

vad än som hände
älskade jag dig


frågade mig själv
svaret det bultade, klart

genom allt, det som inte fanns

över allt, jag någonsin kunnat tänka
var en djup förening


en tveklös mening
att finna kvinnan

inom mig, som jag var
har aldrig förr hänt

du vet det










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-10 21:15



Bookmark and Share


  peter markurth
jag vet det, det är ej kul med sådant
2010-10-10

  stenen/ Yv Ericsson
en smärta så påtaglig att jag skriver under på den...bra!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP