Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensame

den ensame skrattar
den ensame ler
den ensame viskar
den ensame ser

den ensame gråter när ingen ser
för den är ju ensam

två skrattar
två ler
två viskar
två ser

men två gråter aldrig när ingen ser
för de är ju två




Fri vers av cazi
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi