Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är klart häftig, håll i er nu, alla kulturentusiaster, "hårda tider" stundar (om Sd får igenom det här !)


Ännu mer "godis" från Sverigedemokraternas Valmanifest !

"Ett avvecklande av skattefinansierat stöd till kulturyttringar vars primära syfte är att chockera, uppröra och provocera !"

Detta innebär att munkavle läggs på mängder av fria grupper, samhällskritik av udda slag, ofta kritik mot klara orättvisor i samhället , uttryckt på utmanande vis, kommer att förlora sina möjligheter att höras och synas ! Eftersom deras kommersiella möjligheter oftast är klart beskurna, de stora teatrarna varken vill eller vågar ta i dessa fria grupper med tång , många av dessa fria grupper är beroende av statliga kulturbidrag för att, överhuvudtaget, kunna existera ! Och det är, knappast, någon tillfällighet att SD vill eliminera detta, många av dessa grupper har ju en stark vänsterprägel ! Det här är ett TYDLIGT ANGREPP mot YTTRANDEFRIHETEN och avslöjar än en gång att det är HÖGEREXTREMISTER som intagit 20 platser i vårt parlament !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 11:10



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Är det depressionen efter de 20 bestarnas intåg i riksdagen som
är anledningen eller vad kan det bero på att endast 60 personer reagerat på mina äkta citat (hittills två)direkt från SD:s valmanifest !
Detta är ju heta potatisar och BEVIS för deras unkna och bedrägliga politik ! Är det så ointressant ?
2010-10-12

  Johan Bergstjärna VIP
Sjukt!
2010-10-12

  Annie b'larsson VIP
Plus att SD väl inte är så särskilt intresserade av litteratur, kultur, teater o allt detta som speglar människans själ och hennes innersta mörkaste, mörka sidor! De är ju som vandrande vålnader själva. Skulle tro det är orsaken att de flyr den delen av kulturen och gärna vill stänga ner fria teatrar som tar upp dessa ämnen. Jo, jag tackar jag.
2010-10-11

  ULJO
Än en gång kan man skaka på huvudet åt detta parti. Detf inns nog mycket av tråkigheter att tillägga vad gäller deras politik.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska