Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel lånad textrad kate bush - jig of life


never, never, never, never, never say goodbuy, to my part of your life




du
säg hej, kommer du ihåg
hur vi lekte, ungdomsår

du
älskar dig ju för fan ännu
vi lekte en gång


tonen ljöd genom rummet när jag var i duschen
flera gånger

vi pratade, gick till apoteket sen, hem
dröp i säng


du
jag somnade sen, kommer du ihåg
hur vi lekte familj

du
var det inte kul, en stund
bara lite. eller massor


kärleken var som en universumlik sal
där fanns allt och inget

vi pratade som förr. men var det förr, nu?
mitt huvd snurrar, jag är yr


du
jag vet inte vad vi sa, vi pratade
som om inget hade hänt

ingenting kommer att hända

som om, det var ingenting
men det var också allt


en tid, runtomkring
slutar hjärtat slå

viljelös

kärlek

består













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-11 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP