Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i all välmening ...


Tips till Reinfeldt : Onödiga ting som om de skrotas kan förstärka vår statskassa

1, KUNGAHUSET !
Skrota skiten och skicka iväg hela det blåblodiga gänget till Arbetsförmedlingen !
OK, kungen och Silvia KAN få pension, men den ska INTE vara högre än den genomsnittliga. KONFISKERA hela den kungliga förmögenheter (massvis med miljoner) och tryck in den i Statskassan ! Sälj ut Slotten till stenrika oljeshejker , det blir flera miljoner till, till Statskassan !
2. HALVERA STATSRÅDSLÖNERNA OCH SÄNK RIKSDAGSARVODET MED LIKA MYCKET !
Ge dessutom ingen pension till någon politiker före 65 års ålder. De ska ha samma villkor som oss andra ! Blir en politiker arbetslös så får han/hon gå till AF som vi andra !

3. HALVERA ALLA VERKSCHEFERS LÖNER !
Här finns många sköna miljoner att tjäna ! Och INGA fallskärmar,tack, utan pensioner på samma villkor som vi !

På det här sättet skulle vår Statskassa bli riktigt välmående och det skulle bli pengar till en bra skola, en bra sjukvård och all statlig verksamhet skulle få en blomstringstid !

KÖR IGÅNG ;REINFELDT OCH BORG !!!

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-11 17:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kan hålla med dig, Larz , de politiska partierna borde kunna stå på egna ben ,likaså samfunden !
2010-11-02

  Larz Gustafsson VIP
OCH alla kyrkor/religiösa samfund!
2010-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Bort med alla bidrag till alla politiska partier.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska