Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår




en tår,
svämmade över mitt vardagsrum

jag frös, plaskade med tårna

bräckta vågor, slog
du mig en tår

mitt hjärta brast
det var en ovanlig infarkt

den kom för ett år sedan
har dröjt sig kvar

nu,
en tår

som översvämmar inuti
jag gråter inte längre, har jag en gång sagt

det var igår. solen kom, då blev det kallt
inne

jag frös, jag rös, jag grät
en tår

en sekund kort

svämmade över








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-11 18:21



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Fin ton.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP