Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rev




i rosa negligé
dyker jag ner

i ett hav av samlag

simmar med sjöhästarna
änglarna på havets botten

dundrar om varje ubåt
trycker förbi

den våg av samrörelse

finns mest koraller
oranga och röda

stenar, detta rev
är mitt hjärta








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 19:34



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert bildspråk.
Gillar.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP