Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig


Musiken lever i mig
Lever lever!
tills jag ska upp
och jobba

Då dör den
Dör dör!
tills mjukheten
domnar

Gud hjälp mig
att vara verklig
leva själsligt
att dö värdigt

Låt mig bryta upp
från mitt fattiga liv
Lär mig att lyssna
tills jag hör

Din är vägen
jag följer den
Gud låt mig blomma
innan jag dör.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP