Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare


Steg efter steg efter steg
närmare

evighet.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-11 21:40



Bookmark and Share


    AA VIP
Det känns so om det är livet du beskriver. Fin symbolik. AA
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP