Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttexten till "Amfetamin" av mitt band Svartnad


Amfetamin

Trippandes i himlens valv,
Bland färger, bortom denna värld,
I eufori, i riket inom min själ.

Drömmarnas land föds ur fantasin,
Och förverkligas framför mina ögon.
Den underbara, artificiella värld som frambringats,
Verkar oändlig.

Slutligen, i trippens ångestfyllda baksmäll.
Svärta verkar flöda genom mina ådror,
Och mina sinnen är ej vid sitt fulla bruk.
Hjärtklappning, ångest och depressioner som följd.

Livet har tagit en U-sväng,
Och nu önskar jag enbart att den brännande svärtan inom mig,
Att de hemsökande rösterna,
Ska försvinna.
Och att jag ska bli fri från allt...

Melankolisk dysfori, ångestdränkta mardrömmar.
Döden kan nu enbart ses som en befrielse.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kaleidystopi
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 00:56



Bookmark and Share


  Nackskott
Så sjukt bra låt. Har länge velat läsa texten till den, men aldrig orkat försöka leta upp den. Blev glatt överraskad över att hitta den här, haha.
2011-10-30

  bergsdotter
"Melankolisk dysfori, ångestdränkta mardrömmar.
Döden kan nu enbart ses som en befrielse." så brutalt bra med stark betoning på brutalt.
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi