Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Stjärnsamlare

Skelett av strukturer växer genom evigheter av sand,
Pinade av stormarna bortom världens rand,
En värld av sömn, civilisationer i brand,
Stagnerade vatten i ödets glömda hamn.

Världens mörka hörn i upplysningens hand,
Terra incognita rivs upp till nya land,
Världsalltets samlade konstellationskartor samlade i ett armband,
En ensam man samlar stjärnor längs en ödelagd strand.




Fri vers (Fri form) av Kaleidystopi
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-01-28 19:46



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar den verkligen. Från rymden till stranden. Jättebra.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi