Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tjälen i själen

Lyktor längs bergets krön,
Änglar av vitt som leker i snön.
En längtan bort,
Eoliska harmonier,
Nya horisonter.
Frosten skär igenom,
Växer rosor genom själen.
Stillsamheten tillsammans,
Med den eviga tjälen.
Dagar av mörker bytes ut,
Allt i detta liv lider mot ett slut,
Den eviga grönskan gömmer sig,
Bortom stugans knut.




Fri vers (Fri form) av Kaleidystopi
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-02-02 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi