Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett experiment där jag skrev de första orden som kom upp i huvudet medans en kompis satt och spelade gitarr.


Monotoni, monotoni, tobaksrök

Cirkel, cirkel,
Rondell.
Regnoväder,
Soluppgång.
Moln, samklang,
Källartrappa.
Vårblommor, ökensand,
Sommarland.
Ånger, ångest, förbättra,
Tobaksrök.
Kalla kårar, gryning,
Monotoni, monotoni.




Fri vers (Fri form) av Kaleidystopi
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-02-02 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi