Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Svavel och Kvicksilver

En tid,
För avslut.

En sorglös plats,
Av ljus,
Av kyla,
Och minnesförlust.

Bokskogarna viskar,
Vattnen drömmer,
Snåren växer,
Världen vänder.

Estetiskt förfall,
Frusna andetag,
Tårar av,
Svavel och kvicksilver,
Hjärta av keramik.

En sorglös ålder,
Frusen,
Vindstilla,
Tyst.

En livlös ålder,
Frostblommor,
Murgröna,
Grå horisonter.

En bortglömd ålder,
Vinterkyla,
Sommarglans,
Vårkänslor,
Höstdepression.

En ung värld,
Utan känslor,
Utan minne,
Utan liv.




Fri vers (Fri form) av Kaleidystopi
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-01-29 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi