Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Sommarstorm och Sandslott

Efter stormen,
Lämnas jag kvar?

Som kvällar utanför vår sommarstuga,
Piptobak, rom och stjärnfall.

Väggar håller minnen,
Köksbordet skyler inte sin historia.

Glaslyktorna utanför fönstret,
Insekter i en sorglös vals runt flammorna.

Flytande spegel, becksvarta skog,
Livlösa landskap, liven vi tog.

Efter stormen,
Vad lämnas kvar?

Monumenten vi byggt,
Skapelsens pelare,
Sandslotten vid vattenbrynet.

Badbryggan i gläntan,
Grillplatsen på stranden,
Myrstacken utanför farstun.

Fiskarstugorna vid hamnen,
De outtalade namnen,
Drömmarna rinnandes ur famnen.

Efter stormen,
Vem är jag?




Fri vers (Fri form) av Kaleidystopi
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi