Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina händer, armar - vår ros



dina händer, armar
framför mig

min ömhetstanke
min vilja


kan vi finna oss tillbaka igen
bara låta allting

lägga sig ner framför oss
som en väg till en bruten ros

nyutsprungen igen


sammetsröda bladen
en efter en

älskar, älskar inte

vad vet blomman om oss
ingenting


vi vet om blomman
talar om allting

om din hand i min
så nära som en ros kan bli

så sammetslen
mot min kind allena


stryker den
mitt tårade öga







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-12 10:40



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint
2010-10-13

  Anya VIP
Mycket fin text.
2010-10-12

    ej medlem längre
vadhelst man kan finna tröst i
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP