Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skådespelare

På ytan är det vackert,
vi spelar bra,
ytterligheter som egentligen inte spelar någon roll
pratar vi om

och vi ler
och vi skrattar


Våga inte ramla ner!
Då kommer du att drunkna!




Fri vers av J.L
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L