Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse av dig


Jag blundar
Känner hur dina läppar väts mot mina, 
din hud som smeker min kropp
Dina händer som vet...
Jag blundar
Jag njuter
Du  viskar något i mitt öra..

Men vänta nu!
Det är någon annan

Att du inte kan lämna mina tankar!




Fri vers av J.L
Läst 371 gånger
Publicerad 2011-07-11 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L