Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet håller oss vid liv

Hopp!
Vad är vi utan hopp? 
Vi hoppas hela tiden,  hoppas på sol, hoppas på regn,hoppas på god mat, hoppas på Kärlek! 
Vad är vi utan kärlek? 
Vi får kärlek överallt
Små gester som förbigår oss
Stora gester som får hjärtat att växa,
man känner Lycka! 
Vad är vi utan lycka? 
Överlevare
tack vare hoppet och sökandet av kärlekens lycka




Fri vers av J.L
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-05 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L