Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan melodi

De läppar jag kysst har nu hittat andra
Den famn jag fann har jag tappat bort
Lakanen ligger släta vid min sida

Minns du att jag skrev en sång till en en gång?
En ljuvlig melodi
Den handlade om dina glittrande blå ögon och ditt charmiga leende. 
Glittret har försvunnit när jag ser på dig idag, 
och leendet har en annan ton 




Fri vers av J.L
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L