Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Jag har stått där
vid din sida

Hållit om dig om natten in i gryningen tills du går
Kom med presenter när du fyllde år
Jag tycker att jag ser dig och jag förstår

På vägen tappa jag bort mig...

Idag vaknade jag till
Du har inte varit här när jag känt mig ensam
Har du ens undrat hur jag mår?




Fri vers av J.L
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-12-06 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L