Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


någonstans mellan ljusstrimmor

någonstans mellan ljusstrimmor
växer mörkret sig starkare
vid sidan av minnesbanken
vajar känslovassen i vinden
med en ständig undran inom sig

någonstans utanför det synliga
mellan medvetandet och skuggorna
byggs ett hopptorn upp
av spetsiga tankeklossar
kvarstår gör vassens fråga
om att väja eller våga




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-13 01:22



Bookmark and Share


    sårosa
otroligt välformulerad och liksom något att vila i. orden lenar ett fruset hjärta
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii