Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brokiga systrar


Mina systrar ni är mina eviga vänner
trots att det vänder
finns ni här för mig och sänder
ni sänder mig oro, kärlek, glädje, lycka och allt som är bestående
ni finns här och är slående
ni ger mig anledning för andetag
ni finns här för var dag
vi skriker och väsnas kring oenigheter
som vi sedan ser som löjligheter
ni är några precis som mig
dock olika i och för sig
vi har delat en mängd minnen
ni är något ytterligare och finns i mina sinnen
för även om allting tar slut i skärseldens vassa fångst
har denna värld förevigat vår livssång




Fri vers av amandi
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandi