varför så ledsen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: jag

varför så ledsen




Enklare skriva om den röde

 

Varför vill orden leda mot längtan

oförstånd och kärlek?

Vill ju inte spilla ut mitt innersta,

i nuet, här på tangentbordet.

Skulle vara för...

för nära!


Enklare skriva om den röde

för den kan ju inte läsa,

inte slicka upp, varje tamt

försök att ge dig min kärlek,

inte ignorera min längtan

efter närhet!


åååååh

vanmankt!

Dina ord ekar i mitt huvud

jag hör de söta, löftena

men jag har svårt att tro... 


Nu asgarvar du säkert

vid läsning av mina ord.

Trossvårigheter är ju inte ens

tillämpningsbara  på dig

min sköna, tänker du...


..jo, älskling,

jag har svårt att tro.

på  kärleken,

på beständigheten

och framför allt på att

någon annan än jag,

vill mig väl.

 




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-13 12:40



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
känner igen mig tro mig"kram"
2010-10-17

  aol
igenkännande bra skriftat
2010-10-13

  Niclas Petersson VIP
Går att känna igen sig i. Väl.
Bra skrivet.
Gillar.
2010-10-13

  Lars E Jönsson
Lite lurig, kanske hänger jag med. Ledsna är vi alla ibland kram
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia