Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp



I går gick jag två steg framåt

I förgår gick jag ett steg bakåt

i dag vet jag inte än

vilken riktning

ska jag ta i dag




Fri vers av maija tuori
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-13 14:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Framåt och uppåt önskar jag Dig.
2010-10-16

  arja savela
Bra skrivet om hur livet är. Man vet aldrig hur den nya dagen ser ut att bli.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori