Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen är sig lik




Jesus kånkar
på Liemannen

du är så lik
mig
i din motsats

vi repelleras
i attraherandet

två chilenska gruvarbetare
ville inte komma upp

han som suiciderade i direktsändning
gick igenom påhejarnas rädsla

när smalisen började äta
gick tjockisen ifrån henne

du och jag
vaknar med varandras temperament

du är
min själ

det är det svarta
som lugnar oss




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-13 17:36



Bookmark and Share


  /Isabel
Fantastiska rader;

"du och jag
vaknar med varandras temperament

du är
min själ

det är det svarta
som lugnar oss"

Efter läsning tänker jag
att man dras till varandras
olikheter och det är där man
blir trygg.
Differenserna blir till jämvikt
när man balanserar längs mörkret.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP