Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill


Ögonblick
Slutna ögonlock
Leende mun

en varm famn
ett ben
som läggs över mitt

Hud
så nära





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 420 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-13 17:47



Bookmark and Share


  firefire
fint om längtan!
2010-10-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2010-10-14

  Junitvillingen
Mysfaktor!! Och otroligt NÄRA. Härlig dikt om längtan:-)
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders