Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sökande i ett vilset tillstånd


Exil

Exil

Befinner mig i exil
bortom tid och rum
svävar jag

I ovisshet
av längtan
efter något

som kan släcka
min plåga av ångest

Minnena kommer och går
i min tomma kappsäck

Allt som tillför mig
glufsar jag i mig
likt ett hungrigt djur
helt ovetande om riskerna

Ensam driver jag omkring
sökande
efter ordning och struktur

I all rotlöshet
har jag funnit
mitt rätta element!

Jag befinner mig i exil
bortom tid och rum
svävar jag....




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-11-27 17:23



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Berörande sorgesamt ordflöde - Rotlösheten är sannerligen smärtsam ... speciellt när ensamheten den skapar är svår att fylla med verkligt innehåll ...
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg