Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss



ångest är naturligt
som en vind

det blåser idag, kylan kryper in

jag vill inte drömma livet, jag vill leva ett drömliv
bort från allt betungande

det som känns overkligt ibland


jag fann dig nära, hemma
som vanligt hade vi tänkt

båda två på varsitt håll
och kanter, stötte


ångesten


krypande, nej sköljande
släckt med apodorm

inte för att försvinna, för att älska
åter

finna


kan vi finna tillbaks när vi drunkar
finna stillheten oron närheten

utan att dö, på något sätt leva
en silverdröm

fast där


och här, fysikt drabbade
mentalt kompatibla

egenartade

i vår psykiska misär
med fantsi som ramar


tackla, våga
förglömma

strunta i

allt som var och bara vara
här,

nu







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-13 18:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilket flöde du har!
2010-10-13

  blaite
Strunta i allt låter så j-a skönt
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP