Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ganska enkel "addition"....


VET NI HUVUDORSAKEN TILL ALLA KRIG ?

Vapen+Krigsmaterial+Ammunition= BLODSPENGAR !

-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 22:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Religionen är något som ofta missbrukas av människor med politiska ambitioner.
Och de som hatar oss som tror och Jesus som vi tror på drar alltid fram samma gamla skåpmat.
2010-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Imperialismen är kapitalismens högsta stadium, som Lenin så riktigt påpekade.

Sverige har nu soldater i Afghanistan för att bevara landet åt storfinansens exploatörer.
2010-10-14

  ULJO
Visst, men glöm inte religionen.
2010-10-14

  aol
bra och maktfullkomlighet
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska