Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötandes tankar

Skriver, tänker...
-Jag vill inte ha det såhär det är därför jag skriver.
Suddar, formulerar om...
-Jag vill få en klar bild, en sann bild.
Börjar om och...
-Okej, jag glömmer det, det var nog bara då.
Suddar ut igen för...
-Den där blicken, det var inbillning, va?
Försöker på nytt...
-Jag ska skärpa mig, jag gör fel. Det är jag som är felet.
Helt okej, fast nä...
-Om jag låtsas så kanske inte problemen uppstår?
Helt kasst...
-Vi är inte sådana, eller?
Skriver en rad, granskar...
-Jag kämpar på då, som alltid, kämpa. Kämpa på.
Granskar igen, läser igenom noga...
-Okej, jag kämpar.
Jag ger upp...




Fri vers av Olsdotter
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter