Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i sanden


Som om jag vandrat
i mina spår
som formar cirklar i sanden
Sökt
utan att veta vad
eller om jag sökte

Hittade en känsla
som jag försiktigt
blåste bort den fina sanden från

Blåste liv
Skapade lycka
I en borttappad upphittad
Känsla




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-13 23:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerad text
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders